Slăbire albastră


Adăugați în lista de dorințe Instalați Mod Nocturn - Filtru Lumină Albastră pentru Migrene este creat să ofere lumină caldă pe timp de noapte oferind astfel protecție ochilor față de razele de lumină albastră emise, oferind astfel un confort ridicat pentru a citi pe timp de noapte. Folosește filtrul Mod Nocturn pentru a scăpa de oboseala ochilor de la lumina albastră care slăbește ritmul circadian, cauzează insomnie, migrene cronice, dureri de cap și cataractă.

slăbire albastră

Este o parte a spectrului luminos care întrerupe ritmul circadian și cauzează insomnie. Spre deosebire de lumina roșie, lumina albastră blochează secreția de melatonină, hormonul somnului care ne ajută să ne odihnim. Neuronii de retină sunt în pericol dacă filtrul nocturn de citit nu este folosit după apus.

Reguli de slăbire de la Irina Reisler

Lumina roșie este mult mai bună pentru protecția ochilor spre deosebire de lumina albastră care provoacă degenerescență maculară, glaucom, deficiență de melatonină și insomnie. Degenerescența maculară și glaucomul sunt probleme serioase care pot provoca orbirea.

Cataracta se dezvoltă încept de obicei, așa că protejează-ți ochii prin filtrul de lumină albastră pentru a te bucura de o lectură de seară!

slăbire albastră

Scapă de durerile de ochi, degenerescența maculară, glaucom și cataractă prin filtrun nocturn pentru citit pe timp de noapte. Este cel mai bun mod pentru a scăpa de durerea cronică de cap în timpul cititului nocturn deoarece oferă lumina caldă.

slăbire albastră

Culorile luminii roșii sunt recomandate pentru ochi obosiți și sunt slăbire albastră pentru ecranul de noapte sau pentru modul nocturn pentru dureri de ochi, migrene cronice și oboseală.

Filtrul nocturn oferă protecție ochilor și eliberare de migrene. Odihnește-ți ochii obosiți prin filtrul de citit la miezul nopții și pierdere în greutate scaun galben melatonina.

Pagina principala Pastile pentru slăbit într-o sticlă albastră, bună dimineața. Vă mulțumim pentru recenzia dvs. Această afirmație este captivantă.

Asigură-te că lumina albastră este întotdeauna pornită seara sau noaptea pentru a preveni cataracta, insomnia și oboseala. Folosește filtrul de lumină naturală pentru a reduce consumul în timp ce scapi slăbire albastră durerile cronice, îți fixezi ritmul circadian și scapi de oboseală.

Afișați mai mult.

slăbire albastră