Reiki slimming


Am descoperit un blocaj emotional, unul fizic, dar mai presus de toate, am "simtit" energia cum curge prin tot trupul si a fost uimitor!

glosar de pierdere în greutate

Reiki slimming primit confirmari ale unor stari si trairi interioare, m-am simtit energizata, mai optimista si plina de viata! La a doua sedinta, am depasit unele blocajele identificate, am invatat lucruri interesante - impamantare, protectie, am experimentat criza de vindecare!

Astazi, practic autotratament Reiki pentru o viata frumoasa cu o sanatate foarte buna, dar si pentru o relaxare profunda, si asta tot datorita Dianei, careia ii multumesc si ii sunt recunoscatoare pentru tot!

sonne s 7 pierdere în greutate

Va recomand cu caldura sedintele de Reiki cu Diana, pentru o vindecare fizica, emotionala, mentala, spirituala si de ce nu, doar pentru un moment de rasfat si relaxare! Am mai avut sedinte de reiki facute mie de catre alti practicieni dar numai dupa sedintele facute de Diana am simtit efectiv inlaturarea blocajelor ce ma tineau efectiv impietrita.

pierde întrebările în greutate

Diana este o persoana extrem de intuitiva Cuvintele eu au fost mereu mesaje directe care m-au indreptat reiki slimming eliberare. Dupa fiecare sedinta ea imi da raspunsul de care am nevoie. Datorita eima iubesc si pretuiesc pe mine insami si am reusit sa accept circumstantele din viata mea si sa gasesc fericirea dincolo de ele Ii sunt profund recunoscatoare si voi continua sa o recomand oricarei persoane care se simte blocata, pierduta sau pur si simplu are nevoie de claritate.

pierdere în greutate bundle recenzii