Dieta zone, Barry Sears, Bill Lawren - Dieta Zona - adopta-i.ro


Sistemul de guvernare Zona este prezentat ca cel al stelelor. Și la fel de echilibrat. Adevărat sau fals? Definiție: ce se află în spatele dietei The Zone? Este puțin dieta de slăbire a secolului: înun fost cercetător de la prestigiosul Institutul de Tehnologie din Massachusetts Institutul American care oferă și unele premii Nobela comis o dietă de slăbire care trebuia să fie diferită de altele: nu mai este linia sau sănătatea, linie și sănătate.

Acesta porneşte de la ideea că alimentaţia este un medicament care trebuie luat atunci când trebuie, în dozele care trebuie. Ce regim de slăbit propune el. Cum poţi pierde kilog Creatorul acestui regim alimentar hipocaloric şi hipoglucidic promite aspiranţilor că vor pierde în greutate între 0,5 şi 1 kilogram pe săptămână.

pierde în greutate într o aplicație săptămânală pierderea în greutate corporală superioară de rutină

Scopul dietei este acela de a menţine un nivel egal al zahărului în sânge şi crearea unui echilibru hormonal întrucât insulina şi alţi hormoni secretaţi în exces pot produce şi menţine o stare de inflamaţie în corp. Această stare de inflamaţie este un teren propice pentru instalarea bolilor cronice. Pentru bărbaţi sunt permise 1.

maximum de grăsime de grăsime pierde pierderea în greutate de lois

Aceasta înseamnă că este o dietă hipocalorică cu recomandări nutriţionale echivalente cu trei sferturi din cele normale.

Barry Sears spune că putem măsura ceea ce punem în farfurie cu ajutorul palmei.

Astfel, o parte carne slabă — de exemplu un gratar de mărimea palmei — iar în rest carbohidraţi din surse dieta zone mai colorate — legume şi fructe. Se adaugă ulei de măsline.

hibiscus burner de grăsime de ceai jogja slimming center și wellness

Orarul meselor este strict, micul dejun trebuie luat la o oră după ce ne-am trezit, iar apoi trebuie mâncat din 4 în 4 ore. Printre avantajele dietei se numără faptul că nu există alimente interzise, doar cantităţile sunt diferite.

În urma dieta zone diete poate părea o reducere a nivelului de colesterol, plus că şi gustările sunt permise, fapt care alungă senzaţia de foame.

cel mai bun peds de ardere a grăsimilor supliment sănătos pentru pierderea de grăsimi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.