Dieta yellow. Dieta cu care prietena mea a slabit 12 kilograme in 13 saptamani | adopta-i.ro


Vă prezentăm în continuare povestea bărbatului care a reuşit să ajungă Share Mihaela Naftanaila 0 comentarii Vă prezentăm în continuare povestea bărbatului care a reuşit să ajungă de la ,8 kilograme ianuarie la luna aceasta.

Nu vegeta, Knorr, Delikat etc NU se vor consuma rosii in primele 4 zile! Sunt interzise: soia, naut, morcovi, mazare, fasole boabe, linte, sfecla, porumb, cartofi, orez, masline. In primele 4 zile vor fi mere dulci Golden Delicious.

cum să pierzi greutatea în limba ta

Nu conteaza felul uleiului, dar nu e voie prajit sau gatit, ci folosit dieta yellow pentru prepararea salatelor. Interzis otet de mere cu miere!

costul de franciză pentru pierderea în greutate

Nu sunt permise fructe uscate, conservate sau gatite cuptor. Se pot bea oricand: apa plata, ceai, cafea, ness. Este interzis alcoolul pe toata perioada dietei!

pierde greutate summit ul lui lee mo

La salate se va folosi otet nu cu miere. Se pot consuma si fructe de mare fierte sau la gratar. Se pot consuma muraturi.

Dieta dieta yellow care prietena mea a slabit 12 kilograme in 13 saptamani Autor: Gloria Data publicare: 07 August Data actualizare: 06 August Eu am fost foarte impresionata de rezultatele pe care o prietena a mea le-a obtinut in urma unei diete. A tinut un regim timp de 13 saptamani si avea scris ce trebuie sa manance in fiecare zi. Tag-uri: dieta mancare regim slabit Sincer, mi-era aproape imposibil sa scriu ce sa mananci in fiecare zi, timp de 13 saptamani, mi-ar fi luat o gramada de timp, asa ca am facut rost de varianta simplificata a regimului, pe 4 saptamani.

La salate se va folosi otet. Recomandari de preparare a pestelui: saramura fara legume gatite!

demon burner fat

Pestele se poate prepara:in saramura,cu otet NU cel cu miere! Se pot consuma fructe de mare fierte si la gratar.

LARVA - EAT LESS SALT - 2017 Cartoon Movie - Cartoons - Comics - LARVA Official

In plus este permis 1 ou! Legumele crude includ si muraturi, care la dieta sunt permise daca sunt preparate in sare sau otet fara sa contina zahar sau miere! Ordinea zilelor nu se schimba.

Primele 4 zile: Urmatoarele produse pot fi. L-am tinut mi s-a parut mai bine explicat ca celalalt yellow, red etc.